Voditelji tečaja su Boban Dangubić i Marin Polonijo, tečaj je namjenjen djelatnicima medicinskih službi nogometnih klubova u županiji

Kabinet vještina Klinike za anesteziologiju KBC-a Rijeka i HNK-a Rijeka zajedno organiziraju tečaj iz osnovnog održavanja života (BLS) uz uporabu automatskog vanjskog defibrilatora (AED).

Tečaj se održava u četvrtak, 10. veljače 2022. godine, u 17,30 sati u prostorijama HNK Rijeke na Rujevici, sadrži predavanja te praktični dio, odnosno vježbanja na BLS lutkama uz korištenje AED-a.

Tečaj će biti bodovan od strane Liječničke odnosno Komore fizioterapeut,  predviđen je za djelatnike medicinske službe nogometnih klubova naše županije koji se natječu u 1., 2., i 3. ligi HNL.

S obzirom da smo svjedoci sve češćih slučajeva iznenadne srčane smrti na nogometnim terenima, osnovi cilj ovog tečaja bio bi osvježiti i donijeti neka nova znanja iz reanimatologije odnosno pružanja osnovnog održavanja života na sportskom terenu kod fizioterapeuta i liječnika koji prate svoje sportske ekipe sve do dolaska profesionalnih ekipa HMP-a.

Voditelji tečaja su:
Prim. Boban Dangubić, dr. med. Pročelnik Odjela anestezije II KBC-a Rijeka i liječnik HNK Rijeka
Marin Polonijo, mag. physioth.

Tečaj je besplatan za sudionike i molimo sve zainteresirane fizioterapeute odnosno liječnike da potvrde svoj dolazak do utorka, 08. 02. 2022.g.

Kontakt brojevi:
Boban Dangubić – 091/ 507 22 91
Marin Polonijo – 095/ 912 01 75

Share This